promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Reni és VV Geri megadta a nézőknek a ValóVilág 12. szériájának első intim jelenetét
Borítókép:  RTL+/ValóVilág
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A közelmúltban költöztek be a fiatalok a ValóVilág villájába, de elég volt nekik pár nap ahhoz, hogy máris egymásra találjanak.

 

Akik követik a műsort, azok jól tudják, hogy VV Reni és VV Geri a valóságshow kezdete óta szimpatizálnak egymással, így a nézőket nem érte váratlanul, hogy elég hamar elcsattant közöttük az első csók. Nem sokkal ezután már egymás mellett ébredtek, most pedig az övék volt a ValóVilág 12. évadjának első intim jelenete is.

VV Reni már a beköltözésekor megmutatta, hogy kicsit sem szégyellős, ugyanis érkezése után nem sokkal, már az udvarán lévő oszlopon tekergett.

Várható volt, hogy a közeljövőben is aktív marad a kamera túloldalán.

Amióta átlépték a villa kapuját, VV Gerivel izzik közöttük a levegő. A fiatal férfinek az első partyk egyikén például egy táncot is lejtett, amely hasonló volt az állatvilágban látható párzási rituálékhoz. De úgy tűnik, hogy ez bejött VV Gerinek, ugyanis ezután új szintre emelték a kapcsolatukat.

S, hogy mi jött ezután?

Már nem csak csókcsatát vívtak a takaró alatt, hanem együtt próbáltak meg a csúcsra jutni. Noha arra figyeltek, hogy bár a fél ország nézi őket, azért az ágynemű rajtuk maradjon. A videót a szövegre kattintva, regisztráció után, itt nézheted meg.

A hangulat pedig azóta egyre csak fokozódik, ugyanis a villalakóknak ismét teljesíteniük kellett a nézők kérését. Míg Giada az udvaron nyúlugrásban közlekedett, voltak, akinek dalra kellett fakadniuk.

Sőt, olyan villalakó is volt, akinek masszázsban kellett részesítenie villatársát.

A lakók ezúttal is mindent beleadtak, számtalan vicces pillanatot szerezve ezzel mindenkinek. De a legmulatságosabb mégis talán az volt, hogy Noéminek és Dzsigerinek az egész napot bokszkesztyűben kellett töltenie a nézők döntése alapján. 

A villalakók a kezdetekben ugyan lelkesen fogadták a kihívást, de az idő múlásával azért ez alábbhagyott, hiszen egyre több nehézségbe ütköztek. De a villa Mike Tysonjai számíthattak újdonsült lakótársaik segítségére, ugyanis készségesen etették-itatták őket.

Azt pedig, hogy ma éjszaka mit produkálnak a villa újdonsült szerelmesei, kíváncsian várják a nézők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás