promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor teljesen kifakadt mikor az Ázsia Expressz forgatásáról kérdezték, Mikes Annáról is elárult valamit amit lehet nem kellett volna
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meggondolatlanul nyilatkozott a séf, kapcsolatáról is komoly dolgot árult el, ennek lehet nem fog örülni a TV2.

Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata valóban a megtestesült tündérmese. Mióta először meglátták őket együtt a nézők, már akkor elindult a találgatás és a különleges első pillanatukat is rögzítette a kamera: látszott, hogy ők is érezték, itt most valami elkezdődött. Nem voltak túl szerencsés helyzetben: az egész ország Krausz Gábor és Tóth Gabi válására figyelt, hihetetlen nyomás volt a séfen, hogy sikerüljön megőriznie a magánéletét, lezárja Gabival a kapcsolatát, biztosítsa a stabil és nyugodt hátteret kislányának, Hannarózának és egy új életteret is fel kellett építenie. Emellett új állást kapott és a Dancing with the Starsban is helyet szeretett volna állni, sőt, bizonyítani akart.

Nem véletlen, hogy kapcsolatukat csak a műsor vége után vállalták fel: egyrészt nem akarták a nézőket befolyásolni a szerelmük felvállalásával, másrészt nem akartak beleugrani egy kapcsolatba anélkül, hogy ne megismerték volna egymást, erre pedig csak a a Dancing után volt elég idejük. Majd amikor elérkezettnek látták az időt, akkor beavatták a közvéleményt is. Először azt gondolták, hogyha lement az utolsó adás is, akkor az irántuk való érdeklődés is csökkent, de nem így lett, így végül kötélnek álltak a vallomással, annak ellenére, hogy határozottan egyikük sem szereti magát a lapok hasábjain látni és ezt a különleges, csodálatos kapcsolatot ketten szerették volna megélni.

Az idő úgy tűnik, hogy őket igazolja, már össze is költöztek és a gyermekvállalás is szóba került. Most pedig egy újabb nagy kalandba vágtak bele, ugyanis lezajlott az Ázsia Expressz forgatása, ahonnan már haza is érkezett a szerelmes pár.

A műsor előtt a szereplőkkel nagyon szigorú titoktartási szerződést iratnak alá, így az adásba kerülésig és az utolsó részig semmit nem mondhatnak arról, hogy pontosan mit éltek át, ám Krausz Gábor erre fittyet hányva mégis megosztott valamit a kíváncsiskodó rajongókkal. Sokakat az érdekelt a leginkább, hogy hogyan viselte a kapcsolatuk a megpróbáltatásokat és a kaland közelebb hozta őket, vagy esetleg vitáztak és emiatt érzelmileg eltávolodtak, ahogyan azt a műsor előtt sokan megjósolták. A séf most eloszlatta a találgatásokat és őszintén felelt erre a kérdésre és elárultak bizonyos részleteket a forgatásról is:

"Kezdeném mindjárt azzal, hogy semmi jóra nem számítottunk, de sokkal rosszabb volt a legvadabb rémálmunknál is. Ugyanakkor egyetlen percét sem bánjuk, bár vissza nem mennénk, az tuti. Ha most jönne egy telefon, hogy elvesztek a felvételek, szerintem mindketten maximum két szót mondanánk, de ezt a két szót úgysem írhatod le, így ki sem mondom... Anna és köztem minden a lehető legnagyobb rendben van. A kapcsolatunk nemcsak túlélte az Ázsia Expressz viszontagságait, de meg is erősödött." 

Forrás: bors.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás